Wij zorgen ervoor

bim en beton

Becoton maakt ook van je balken en kolommen een 3D-model. Voer onze technische tekeningen in in het BIM en verzamel alle technische en architecturale gegevens in jouw digitale maquette.

in goede handen

Bij elk project krijg je er onze ervaring bij. We voeren niet zomaar uit, we denken met je mee en pakken jouw project vakkundig aan. Hoe ingewikkeld ook, we vinden altijd een oplossing.

CE-label en BENOR-norm

Uiteraard voldoen onze producten aan het verplicht Europees CE-keurmerk, maar we dragen ook het BENOR-label. Hiermee garanderen we kwaliteit en zekerheid, van productie tot eindproduct.

Wat onze klanten
over ons zeggen

Becoton is reeds verschillende jaren onze vaste leverancier voor de levering van onze prefab balken. Heldere offertes, duidelijke productietekeningen, proper afgewerkte balken, en een zeer constructieve communicatie zorgen ervoor dat ze ons tot zeer tevreden klant mogen benoemen!
Jeroen Hendrickx
Manager Uitvoering | Ooms Woonrealisaties nv
Becoton hanteert een soepele planning en kan daarom snel inspelen op just-in-time leveringen. Ook op de steeds complexer wordende bouwplaatsen. Van prefab balken tot kolommen, in Becoton vonden wij een all-in partner die ons met een snelle en correcte service bijstaat bij zowel grote als kleine projecten.
Tim Van Buggenhout
bestuurder | Van Buggenhout bv
Reeds vele jaren werken we samen met De Smedt voor levering van balken en predallen.
We hebben vooral een goede samenwerking met het hele team (en Marina in het bijzonder), die met hun glimlach ervoor zorgen dat we van een zeer vlotte samenwerking kunnen spreken.
Daarnaast zorgen de duidelijke plannen er ook mee voor dat we zeer tevreden zijn over het geleverde eindproduct.
Swa Snijers
Bouwbedrijf F. Snijers nv