wie zijn wij?

Becoton is een nieuwe naam, maar geen nieuwkomer in de markt van prefab beton. We bouwen verder op de jarenlange ervaring van het succesvolle familiebedrijf De Smedt Beton. De opgebouwde kennis, persoonlijke aanpak en flexibele service blijven het fundament. Tegelijk willen we investeren en innoveren. En we introduceren 'eco' in Becoton, want waar mogelijk willen we werken met minder impact op het milieu.

Totaaloplossingen

compleet verzorgd betonproject

Bij elk project krijg je er onze ervaring sowieso bij. We bereiden alles tot in de puntjes voor, produceren vloerplaten of constructiebalken op maat en plaatsen ze op de werf. We voeren niet zomaar uit, maar denken mee en geven advies. Zo komen we tot een efficiënt resultaat en besparen we kostbare tijd én budget.

straffe service

Voor onze klanten halen we graag alles uit de kast. Dat doen we door mee te denken met aannemers en handelaars en door zelfbouwers te ondersteunen. Onze focus ligt op kwaliteit en een snelle en flexibele service. We zoeken oplossingen voor elke vraag, hoe ingewikkeld die ook is, en gaan altijd voor het beste resultaat.

CE-label en Benor-norm

Onze producten voldoen aan het verplicht Europees CE-keurmerk en we dragen ook het BENOR-label, een Belgisch keurmerk voor bouwmaterialen. Dankzij grondige kwaliteitscontroles van grondstoffen, materialen én het eindproduct door een onafhankelijke, externe certificatieorganisatie, voldoet je bouwmateriaal aan strikte voorschriften.

solide team van becoton
   

becoton is meer dan kwalitatieve producten en service, we zijn bovenal een ervaren en vakkundig team dat elke fase van je project met de hoogste inzet en toewijding behandelt. We bundelen onze talenten, zijn betrokken en delen dezelfde ambitie: voor jou projecten van morgen realiseren. Succes staat voorop, daarom geven we alles voor jouw tevredenheid.

betrokken medewerkers zorgen voor tevreden klanten.

meedenken

Ons werk is onze eer. Daarom voeren we niet zomaar uit, maar denken we met je mee. We gaan actief op zoek naar alle nodige informatie, we nemen initiatief en geven met plezier advies om tot een efficiënter resultaat te komen.

slim plan

We pakken je project vakkundig aan. Dankzij onze ervaring zien we snel hoe we tot een slim legplan kunnen komen dat met zo weinig mogelijk kraanbewegingen uit te voeren is. Zo besparen we kostbare tijd én geld.

altijd een oplossing

We zoeken altijd naar een oplossing. Ook wanneer er tijdens het project iets fout loopt buiten onze verantwoordelijkheid om, staan wij er voor jou. We doen graag een extra inspanning om uitstekend werk te leveren.

een sterke familiegeschiedenis

Becoton bouwt verder op een succesvol familiebedrijf en koppelt een uitstekende reputatie aan meer dan vier decennia ervaring, een uiterst flexibele instelling en een performante productieuitrusting. Het resultaat: een stabiele en groeiende marktpositie.