sterktes

Becoton is gespecialiseerd in prefab betonnen breedvloerplaten en constructiebalken voor de bouw van woningen en appartementen. Het accent ligt op dienstverlening op maat van mensen. Jij en je project staan bij ons altijd centraal. Concreet gaan we altijd uit van een totaaloplossing waarbij onze flexibiliteit, stiptheid en ervaring zorgen voor een oplossing op maat.

wij zorgen ervoor

bim en beton

Becoton maakt ook van je balken en kolommen een 3D-model. Voer onze technische tekeningen in in het BIM en verzamel alle technische en architecturale gegevens in jouw digitale maquette.

ondersteuning

Bij elk project krijg je er onze ervaring bij. We voeren niet zomaar uit, we denken met je mee en pakken jouw project vakkundig aan. Hoe ingewikkeld ook, we vinden altijd een oplossing.

ce-label en benor-norm

Uiteraard voldoen onze producten aan het verplicht Europees CE-keurmerk, maar we dragen ook het BENOR-label. Hiermee garanderen we kwaliteit en zekerheid, van productie tot eindproduct.

persoonlijke begeleiding

We begeleiden je gedurende het hele project en helpen waar nodig. Zo garanderen we de beste oplossing en kan jij op beide oren slapen. Heb je achteraf nog vragen, opmerkingen of extra wensen? Geen probleem, ook dan staan wij voor je klaar.

op zoek naar een oplossing?

Heb je nog vragen over onze producten of diensten? Of wil je graag een afspraak of een offerte?

Wij zorgen ervoor!